muziek


U bent hier: Home   Muziek

Ruth Jacott
Al jaren toonaangevend, al jaren meer dan top: Ruth Jacott behoeft eigenlijk geen introductie meer. Een van de beste zangeressen die ons land rijk is zal acte de presence geven tijdens het lentebal. Winnares van een zilveren harp, 6e op het songfestival, meerdere top-10 hits en nog altijd volle zalen waar dan ook....Ruth Jacott heeft simpelweg zoveel talent in huis dat ze moeiteloos tussen de grootste Nederlandse artiesten kan staan. Met mooie ballads afgewisseld met swingende liedjes hebben we met Ruth Jacott een topper staan!

Albertina en Johnny Rosenberg
Eigenlijk hoeven we Albertina niet aan U voor te stellen...ze is gewoon geweldig. Al jaren wereldberoemd in onze regio en ze heeft al menig feestje op zijn kop gezet! En als een van de vele hoogtepunten van haar carriere misschien wel het optreden voor Koningin Beatrix toen zij Zeeland bezocht..en dat kunnen er niet veel zeggen. Albertina is feest, heel veel gezelligheid en natuurlijk gezegend met een dijk van een stem...alle ingredienten om een superfeest te maken heeft zij gewoon in haar basispakket. Dus dansschoenen aan en genieten!

Maar er is meer: Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en vanaf eind jaren negentig begon hij zich te ontwikkelen als zanger. Dit is wat hij nu nog steeds met veel passie doet. Johnny Rosenberg is uitgegroeid tot de ware Michael Bublé-Tribute act, die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn idool. Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt zanger Johnny Rosenberg ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven. Maar deze getalenteerde zanger heeft véél meer in zijn mars. Als het dak eraf moet, is zanger Johnny Rosenberg ook op z’n plek.

albertina


foto Mark Uyl

ruth jacott


johnny rosenberg